Valoare impreuna!

Studii de caz

Studii de caz
---
Aflaţi cum Office 365 a ajutat companiile de orice dimensiuni (mari sau mici) sa reducă costurile, să colaboreze mai bine, sa îmbunătățească productivitatea în afaceri, prin studiile de caz de mai jos.
---
Testimoniale
 
EUGENIU IACOB, IT SYSTEMS MANAGER, PROVIDENT FINANCIAL ROMÂNIA
Administrarea acestui mediu eterogen era destul de dificilă, iar soluția de e-mail destul de costisitoare și cu latențe în timpul de răspuns al echipei de suport. Complementar, în cadrul companiei existau cerințe pentru dezvoltarea unui mediu de lucru colaborativ (portal intern, document management) care să îmbunătățească productivitatea în echipă și a unei soluții de video conferință care să reducă numărul deplasărilor interne și externe. Aceste deplasări erau necesare pentru derularea ședințelor de vânzări și cauzau, alături de costurile de transport, cazare și masă și scoaterea din producție a persoanelor implicate, iar costurile asociate nu erau neglijabile"
Citește testimonialul >
 
DAN GANCIU, DIRECTOR EXECUTIV, RELIANS
Proiectele derulate în diverse localități din țară precum și implicarea unor echipe mixte, cu oameni plasați în locații diferite generau inevitabil numeroase deplasări. Dacă documentația se poate face de la birou, în partea de implementare și management efectiv deplasările și interacțiunea cu clientul sunt esențiale. Nu am făcut o analiză detaliată a costurilor aferente însă bugetul alocat acestei componente era tot mai mare, iar la începutul anului 2011 ne-am pus problema optimizării acestor cheltuieli și am ajuns la concluzia ca avem nevoie de un sistem de videoconferință. Îmbunătățirea lucrului colaborativ a fost un alt motiv important, deoarece în cadrul echipelor mixte ca locație, acesta se baza mult pe e-mail și telefon, ceea ce nu era foarte eficient"
Citește testimonialul >
 
MARIUS TUDOSIEI, PROPRIETAR, BĂCĂNIA VECHE
De exemplu, eu aveam o adresă de e-mail pe un server oarecare, iar oamenii simțeau nevoia să-mi dea adresa lor de pe același server. (...) Am primit faxuri la birourile prietenilor. Realmente eram foarte împărțiți și foloseam tot ce se poate. Evident că, atunci când ai 5 telefoane și 7 adrese de mail diferite (...) pierzi energie. Multă! Pentru că, dacă într-o zi uiți să deschizi mail-ul de pe nu știu ce server, ziua aia e moartă, e pierdută. Pot apărea și au apărut astfel de zile. Pierdeam oportunități și pierdeam foarte mult timp, explică MARIUS TUDOSIEI."
Citește testimonialul > 
 
 
HOME::Intrebari frecvente::Quartz Matrix::Contact QM
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved