Valoare impreuna!

Office 365

 
Puterea Cloud pentru companii
 
Office 365 simplifică administrarea IT, ridicând ștacheta productivității din companie. Susținut de facilități puternice de securitate și de performanță fiabilă, Office 365 combină productivitatea familiară Microsoft colaborarea și uneltele de comunicare, pentru a sprijini angajații oriunde s-ar afla, pe aproape orice dispozitiv. Cu o varietate de opțiuni de implementare la dispoziție, departamentul IT poate continua să ruleze anumite aplicații local, iar altele să fie mutate în cloud, sau să migreze integral în cloud.
 
Office 365 reunește versiunile de cloud a celor mai de încredere produse ale noastre de comunicare și colaborare cu cele mai noi versiuni de suite desktop pentru companii de toate dime nsiunile. Destinate să îți îndeplinească nevoile de securitate avansată, fiabilitate 24/7 şi productivitate a utilizatorilor, aceste servicii pot fi implemetate în câteva minute – ajutând companiile să îmbunătățească productivitatea și să reducă costurile și complexitatea administrării serverelor.
 
SECURITATE ȘI FIABILITATE DE ÎNALT NIVEL PENTRU COMPANII
Office 365 furnizează versiuni online ale Microsoft e-mail și ale sistemelor de colaborare care sunt folosite de companii de decenii, destinate fiabilității, disponibilității și performanței necesare organizațiilor mai mici.
 
Te ajută să îți protejezi email-urile prin soluții antivirus și antispam integrate și actualizate permanent.
Te ajută să îți protejezi datele cu ajutorul fiabilității la nivel de companie și recuperarea în caz de dezastru, mulțumită centrelor de date geo-redundante și a politicii stricte de confidențialitate menite să furnizeze cel mai înalt nivel de securitate fizică și digitală.
Acord Service Level Agreement cu garantare de disponibilitate de 99,9%.
 
CONTROLUL ȘI EFICIENȚA IT
Office 365 elimină timpul și efortul pe care oamenii departamentului IT trebuie sa-l depună pentru a administra serverele de e-mail și colaborare – oferindu-ți în acelaşi timp controlul absolut.
 
Patch-urile, actualizările și actualizările de back-end sunt implementate automat.
Acces online la administrarea sistemului și a utilizatorilor.
Abonamentele la pachetele de servicii permit o prognoză exactă a cheltuielilor IT prin costuri anuale anticipabile și fara costuri suplimentare pentru echipamente sau actualizarea lor.
Unelte de migrare special gândite să înlesnească implementarea și adoptarea de către utilizatori.
Suport IT telefonic 24/7.
 
PRODUCTIVITATEA ȘI FAMILIARITATEA UTILIZATORILOR
Office 365 se integrează perfect cu Microsoft Outlook® și alte aplicații Office pe care angajații tăi deja le cunosc, oferindu-le în același timp acces la e-mail, calendar și contacte pe aproape orice dispozitiv.
 
Spațiu de stocare de 25 GB pentru fiecare utilizator cu evitarea majorării costurilor cu stocarea.
Pagini protejate prin parolă unde angajații pot lucra împreună în timp real pe documente, foi de calcul, proiecte și alte fişere.
Calendar comun, informații despre prezență și directoare centralizate la nivel de companie fac organizarea mai ușoară arătându-ți cine este disponibil și când.
Funcționează cu cele mai utilizate dispozitive – PC, Mac, Windows® Phone, iPhone, Android și Blackberry1.
 
BENEFICIEZI DE ACCES ORIUNDE
Office te ajută să lucrezi de oriunde pe aproape orice dispozitiv – PC, Mac, iPhone, Android și BlackBerry1. Lucrul de la distanță presupune accesul de oriunde la informațiile de care ai nevoie, într-un mod consistent și securizat. Când nu ești la birou poți accesa Inbox-ul prin intermediul Outlook Web App, poți vizualiza și edita documente cu Outlook Web App sau poți intra într-o ședință online cu Lync™ Web App2.
 
99,9% DISPONIBILITATE, GARANȚII SUSȚINUTE FINANCIAR
Cu Office 365, e-mail-ul, documentele și serviciile tale sunt disponibile atunci când ai nevoie de ele. Furnizat de o rețea globală de centre de date de ultimă generație, protejate de nivele multiple de securitate şi politică de confidențialitate strictă, Office 365 include un acord Service Level Agreement susținut financiar care garantează disponibilitate de 99,9%.
 
REDUCI COSTURILE ȘI ASI GURI FLEXIBILITATEA
Office 365 poate furniza afacerii tale anticipat, costuri anuale, de pe urma utilizarii uneltelor de comunicații, colaborare și productivitate. În plus, te poate ajuta să reduci semnificativ costurile și efortul de implementare și administrare a serverelor locale.
 
SECURITATE DE NIVEL ÎNALT PENTRU COMPANII
Cu Office 365, datele tale sunt protejate cu cele mai înalte standarde de securitate fizică și digitală. Microsoft Exchange Online include protecții anti-spam și antivirus, menite să combată cele mai noi amenințări - cunoscute sau necunoscute - imediat ce acestea apar. Protejează-ți datele prin fiabilitate la nivel de companie, back-up continuu de date, capabilități de recuperare în caz de dezastru și o politică strictă de confidențialitate. Stocarea e-mail-urilor pe servere redundante geografic, administrate de Microsoft 365, este destinată să vă ajute să îndepliniți anumite cerințe de reglementare.
 
MENȚII CONTROLUL
Prin intermediul paginii de administrare Office 365, departamentul IT menține controlul. Patch-urile, actualizările și actualizările de back-end sunt aplicate automat, în timp ce tu deții controlul asupra momentului în care dorești să implementezi modificările majore. Poți delega drepturile de a efectua sarcini specifice de administrare prin intermediul Role-Based Access Controls.
 
DIMINUEAZĂ CURBA DE ÎNVĂȚARE
Oamenii tăi pot deveni productivi imediat utilizând unelte Office familiare care se integrează cu Office 365 fără a necesita instalare sau configurare complicată.
 
GĂSEȘTE UN PACHET CARE SE POTRIVEȘTE NEVOILOR TALE
Office 365 este disponibil intr-o varietate de pachete menite să îndeplinească cerințele tale IT și de afaceri. Fiecare pachet beneficiază de aceeași garanție de disponibilitate de 99,9% și de sistemele robuste de securitate pe care le așteptepți din
partea Microsoft.
 
SOLUȚII EXCEPȚIONALE DE EMAIL, COLABORARE ȘI ȘEDINȚE ONLINE
Office 365 furnizează soluții excepţionale de e-mail, colaborare și ședințe online. Oamenii tăi pot edita documente simultan cu ceilalți colegi și pot intensifica facil colaborarea prin intermediul ședințelor online.
 
PERMITE UTILIZATORILOR LOCALI SAU ONLINE SĂ LUCREZE FĂRĂ ÎNTRERUPERI
Deşi căsuțele poştale ale unor utilizatori sunt stocate local, iar altele în cloud, Exchange Online furnizează o coexistența bogată care le permite să funcționeze ca o arhitectură integrată și unitară. Facilități precum informații Free/Busy, MailTips, căutare în casuța poștală, urmărirea mesajelor și arhivarea lor sunt disponibile atât utilizatorilor locali cât și celor din cloud, astfel colaborarea devine neîntreruptă indiferent de locația căsuței poștale a utilizatorilor.
 
BENEFICIAZĂ DE SUPORT 24/7
Microsoft este mândru să furnizeze suport global la nivel de IT, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână pentru abonații Office 365. Administratorii serviciilor tale pot crea tichete de suport oricând sau pot suna la oricare din centrele de suport din lume.

 

Mai multe informatii.

 

HOME::Intrebari frecvente::Quartz Matrix::Contact QM
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved