Valoare impreuna!

6 MOTIVE SA PARTICIPI

Vino la Atelierele de cloud Norsit pentru a explora noi posibilitati si oportunitati pentru automatizarea proceselor din compania sau institutia ta. Descopera 6 metode de reducere a costurilor intr-o singura zi ca sa nu mai intampini probleme cu managementul documentelor, inventarierea mijloacelor fixe, securitatea serverelor de e-mail, securitatea datelor si accesul la aplicatiile de productivitate. In acelasi timp, obtii mai mult cheltuind mai putin prin implementarea de aplicatii software personalizate sau extinderea unor aplicatii existente pe baza cerintelor tale. Beneficiezi de experienta specialistilor in cadrul unor sesiuni rapide, cu studii de caz reale, adaptate situatiilor actuale, combinate cu demonstratii hands-on ale serviciilor si solutiilor in cloud. Intri in contact cu profesionisti, gasesti rezolvari la problemele din compania sau institutia in care lucrezi si te inspiri din implementarile de succes prezentate.

Reinventeaza. Inovatia incepe in cloud.

6 MOTIVE SA PARTICIPI:

  • Ai ocazia sa testezi 6 solutii pentru reducerea costurilor din organizatia ta. Esti fata in fata cu specialisti in domeniu, interactionezi cu furnizori de servicii si solutii cloud si descoperi tehnologii de ultima generatie pentru organizatia ta.
  • Intri in contact cu profesionisti si gasesti rezolvari la problemele din organizatia ta. Vei primi sfaturi de la experti cu privire la modalitatile in care iti poti accelera viitorul afacerii tale prin folosirea aplicatiilor in cloud.
  • Gasesti noi cai de dezvoltare a proceselor si operatiunilor pe care le intreprinzi si determini cea mai potrivita oferta in cloud pentru tine. Atelierele specifice te vor ghida prin 6 tipuri de solutii.
  • Descoperi cat de importante sunt informatiile din organizatia ta si cat de simplu le poti proteja.
  • Afli cum iti poti crea un birou functional 365 zile/an.
  • Beneficiezi de promotii valabile exclusiv in cadrul acestui eveniment.

 

HOME
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved