Valoare impreuna!

 

PARTENERI

Evenimentul isi propune sa evidentieze parteneriatul dintre clienti, Quartz Matrix si partenerii sai. Suntem aproape de clienti, avand in spate forta tehnologiilor EATON.

Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 18 ani pe piata business-to-business, aduce VALOARE clientilor prin solutii integrate de business, servicii personalizate IT si suport tehnic acreditat. Certificarile obtinute (acceseaza aici declaratia QM privind politica de management integrat), ISO 9001:2008 de management al calitatii, ISO 14001:2005 de management al mediului, ISO 18001:2007 de management al securitatii si sanatatii in munca (OHSAS) si ISO 27001:2005 de management al securitatii informatiilor, sunt o confirmare a profesionalismului si a dedicarii manifestate de specialistii nostri in dezvoltarea de solutii business la standarde internationale.
HACH LANGE este unul dintre liderii internationali in analizele de laborator si online ale apei. Compania cu cei 2500 de angajati ai sai s-a format in anul 2000 prin fuziunea dintre fosta Dr. Bruno Lange GmbH cu sediul in Berlin, Germania si HACH Inc cu sediul in SUA. Ambele companii au o istorie foarte veche si foarte asemanatoare in domeniul fotometriei si electrochimiei. Viziunea ambelor companii a fost influentata de inovatiile analitice si de o optimizare logica a analizelor in zonele de aplicatie.
HOME::INTREBARI FRECVENTE::QUARTZ MATRIX::CONTACT
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved