Valoare impreuna!

 

PARTENERI

Evenimentul isi propune sa evidentieze parteneriatul dintre clienti, Quartz Matrix si partenerii sai. Suntem aproape de clienti, avand in spate forta tehnologiilor partenerilor nostri.

Institutul Regional de OncologieIasi, este al treilea ca marime din Romania, dupa cele care functioneaza deja in orasele Cluj si Bucuresti. Sectiile noului spital sunt organizate, structurate si dimensionate astfel incat sa ofere populatiei din toate judetele Moldovei accesul la servicii complete, eficiente si de calitate pentru toate cazurile oncologice.

Colegiul Medicilor din Romania este organizatia profesionala nationala a medicilor, fiind o institutie de interes public, neguvernamentala, apolitica si fara scop patrimonial. Colegiul Medicilor din Romania are personalitate juridica si este autonom in raport cu orice autoritate publica, exercitandu-si atributiile fara posibilitatea vreunei imixtiuni. Obiectul principal de activitate al CMR este controlul si supravegherea exercitarii profesiei de medic, aplicarea legilor si regulamentelor care organizeaza si reglementeaza exercitiul profesiei, reprezentarea intereselor profesiei de medic si pastrarea prestigiului acestei profesiuni in cadrul vietii sociale.
www.cmr.ro

 

 ASSA ABLOY este lider mondial in domeniul solutiilor de inchidere si deschidere a usilor, dedicat satisfacerii cerintelor de securitate, siguranta si confort, ale utilizatorilor finali.
www.assaabloy.ro

 

 

Pegas este prima firma romaneasca de consultanta si instruire in domeniul sistemelor de management, cu sediul central in Targu Mures si birouri regionale in Bucuresti, Piatra Neamt, Craiova si Timisoara.
www.pegas.ro
 

Timp de decenii Schrack Technik s-a impus in domeniul asistentei tehnice si al comercializarii echipamentelor electrice de joasa tensiune si cablare structurata, oferind solutiile ideale pentru energie, industrie, instalatii electrice interioare, echipamente, cablare structurata, cabluri, iluminat si energie alternativa.
www.schrack.ro

 

 

Polycom este liderul mondial in solutiile de comunicare si de colaborare unificate. Prin integrarea celei mai largi game de solutii de comunicare video de inalta definitie, de sisteme de voce prin cablu sau wireless si de solutii de continut, Polycom este alegerea optima a organizatiilor care se afla in cautarea unui avantaj competitiv demonstrat in vederea atingerii experientei colaborative totale.
 

 

Pop Service Electronic este reprezentant exclusiv pentru Romania al companiei germane Bender. Produsele Bender sunt utilizate in intreaga lume de peste 65 de ani. Compania ofera produse de prima calitate si siguranta in combinatie cu servicii de suport si consultanta, la nivel mondial.
  Eaton este leaderul tehnologic global in producerea de solutii de management energetic cu scopul cresterii eficientei, eficacitatii si durabilitatii electrice, a puterii hidraulice si a celei mecanice. Cu peste 100 de ani de experienta, Eaton a devenit primul furnizor de echipamente si componente electrice, de sisteme si servicii pentru calitatea energiei, de distributie si control.
www.eaton-electrice.ro

 

HOME::INTREBARI FRECVENTE::QUARTZ MATRIX::CONTACT
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved