Valoare impreuna!

 

PARTENERI

Evenimentul isi propune sa evidentieze parteneriatul dintre clienti, Quartz Matrix si partenerii sai. Suntem aproape de clienti, avand in spate forta tehnologiilor EATON.

Quartz Matrix este compania nationala care, prin experienta de 18 ani pe piata business-to-business, aduce VALOARE clientilor prin solutii integrate de business, servicii personalizate IT si suport tehnic acreditat. Certificarile obtinute (acceseaza aici declaratia QM privind politica de management integrat), ISO 9001:2008 de management al calitatii, ISO 14001:2005 de management al mediului, ISO 18001:2007 de management al securitatii si sanatatii in munca (OHSAS) si ISO 27001:2005 de management al securitatii informatiilor, sunt o confirmare a profesionalismului si a dedicarii manifestate de specialistii nostri in dezvoltarea de solutii business la standarde internationale.
Eaton este leaderul tehnologic global in producerea de solutii de management energetic cu scopul cresterii eficientei, eficacitatii si durabilitatii electrice, a puterii hidraulice si a celei mecanice. Cu peste 100 de ani de experienta, Eaton a devenit primul furnizor de echipamente si componente electrice, de sisteme si servicii pentru calitatea energiei, de distributie si control.
HOME::INTREBARI FRECVENTE::QUARTZ MATRIX::CONTACT
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved