Valoare impreuna!

Participare

Nu ratați singurul eveniment regional dedicat profesioniștilor responsabili de securitatea la incendiu care reunește instituții de reglementare și control, beneficiari, furnizori de echipamente și prestatori autorizați de servicii.
In cadrul workshop-ului vom raspunde la o intrebare fundamentala:
 
Care sunt provocarile responsabilului pentru securitatea la incendiu?
 
- Nu stiti daca compania dvs. a implementat ultimele normative privind securitatea la incendiu? In cadrul workshop-ului veti afla direct de la reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ce modificari legislative si proiecte exista.
Cuantumul politei de asigurare este mareVeti invata sa negociati cu asiguratorul dvs. si sa obtineti pana la 20% reduceri la prima pe care o platiti, cu ajutorul sistemelor de securitate implementate, direct de la reprezentantul unei mari companii de asigurari prezente in Romania.
Intreruperea productiei, ca efect al izbucnirii unui incendiu, are efecte grave asupra onorarii comenzilor? In acest workshop veti intelege cum puteti limita pagubele si scurta timpul de reparare a echipamentelor astfel incat activitatea sa poata fi reluata fara probleme in onorarea comenzilor.
Solutiile de stingere a incendiilor pe care le detineti protejeaza viata angajatilor? Veti afla cum puteti proteja atat bunurile cat si viata angajatilor cu un sistem inovativ pe baza de gaz inert care stinge focul si nu afecteaza persoanele.
Exista modalitati prin care puteti evalua riscul de incendiu in tablourile de forta? In cadrul evenimentului va vom prezenta serviciile oferite deja beneficiarilor nostri prin care am evaluat cu ajutorul termografiei punctele vulnerabile din aceste instalatii.
 
HOME
Copyright ©2011- Quartz Matrix | All rights reserved